PVCu windows

Përdorimi i teknologjisë unike të profilit të aluminit e bën Schüco LivIng Alu Inside një sistem profili pa çelik me izolim të jashtëzakonshëm termik. Një avantazh vendimtar i izolimit maksimal të sistemit PVC-U është materiali në brendësi të sistemit të profilit – një aliazh alumini me cilësi të lartë. Sipërfaqja e lëmuar reflekton një përqindje […]

Dritaret PVC-U nga seria Schüco CT 70 kanë izolim të lartë termik dhe pajisje të gjithanshme, duke mburrur me linja të përjetshme, gjerësi të ngushta të fytyrës dhe zvogëlim shumë efektiv të zërit. Dritaret e Schüco CT 70 janë në dispozicion me dy nivele të vazhdueshme vulosjesh. • Izolim i mirë termik: Vlerat Uf nga […]

Schüco LivIng vendos standarde të reja përsa i përket komoditetit, sigurisë, efikasitetit të energjisë dhe dizajnit. Me një thellësi themelore prej 82 mm dhe vlera të izolimit termik në nivelin pasiv të shtëpisë, ai ka të gjitha tiparet që janë të nevojshme për dritaret pioniere të kursimit të energjisë. Teknologjia e re e mbylljes ofron […]