PVCu–aluminium windows

Dritarja e aluminit Schüco AWS 90.SI + (Super Izolim) është një dritare shumë e izoluar termikisht në nivelin pasiv të shtëpisë. 1.Izolim termik unik: Vlera Uf = 0,71 W / (m2K) 2.Rezistenca e thyerjes së shtëpise RC 3 3.Gjerësia minimale e fytyrës prej 99 mm

Sistemi i dritares së shumë izoluar termikisht Schüco AWS 75.SI + (Super Izolim) përcakton një standard të ri në izolimin termik për dritaret e aluminit – pa kompromentuar lehtësinë e përdorimit ose dizajnit. Gjerësitë e fytyrës së profilit të ngushtë sigurojnë transparencën maksimale, e cila garanton që hapësirat tuaja të jetesës dhe të punës janë […]