Dyer të hyrjes

Dera e përparme nuk ofron vetëm hyrje të drejtpërdrejtë në brendësi të një shtëpie, por gjithashtu jep një vështrim të parë të karakterit të banorëve. Dyert e hyrjes Schüco kombinojnë dizajne të shumta, të përjetshme me shkallën më të lartë të sigurisë, izolimin termik, qëndrueshmërinë e motit dhe qëndrueshmërinë. Kjo do të thotë se praktikisht nuk ka kufij të krijimtarisë – madje edhe dyert në shkallë të gjerë janë të realizueshme.

Sistemi i ri i dyerve të AD UP

Sistemi i dyerve të Schüco AD UP (Platforma Universale e dyerve të Aluminit) ndërthur besueshmërinë funksionale me modelin modern, me cilësi të lartë. Pavarësisht nëse është një derë me stil elegant ose një derë tregtare e përdorur shpesh, parimi i veçantë i ndërtimit duke përdorur një përbërje të profilit me 5 dhoma siguron qëndrueshmëri dhe të gjitha parakushtet teknike për një sistem inteligjent të dyerve. Dy thellësitë themelore thelbësore prej 75 dhe 90 mm lejojnë që platforma e sistemit të përshtatet me kërkesat individuale për efikasitetin e energjisë dhe qëndrueshmërinë e motit. Parimi i ndërtimit, i cili është i njëjtë në të gjitha thellësitë themelore, dhe përbërja e profilit simetrik bëjnë për fabrikimin dhe instalimin e thjeshtë.

Opsione individuale të dizajnit për derën tuaj të hyrjes