Dyer rrëshqitëse

Schüco ThermoSlide ofron lidhjen perfekte midis shtëpive dhe ambienteve të jashtme. Vetëm me disa hapa të thjeshtë, hapësira juaj e jetesës mund të zgjatet dhe idetë individuale për shtëpinë tuaj mund të kthehen në realitet. Falë teknologjisë inovative, dera ngritëse dhe rrëshqitëse Schüco ThermoSlide arrin vlera të jashtëzakonshme të izolimit termik në nivelin pasiv të […]

Me Schüco LivIngSlide, ju mund të lejoni diellin në shtëpinë tuaj dhe të shijoni një hapësirë jashtëzakonisht të rehatshme për të jetuar. Hapësira të reja hapen vetëm me disa lëvizje të shpejta të duarve. Konservatori bëhet një me kopshtin, ndërsa ballkoni dhe oborri shtrijnë zonën e ndenjes. Zbuloni mundësitë e shumta të hapura për ju […]

Arkitektura elegante, e lehtë dhe e ajrosur e xhamit – Schüco EasySlide hap perspektiva të reja në hartimin e hapësirës tuaj të jetesës. Dera e ngritjes dhe rrëshqitjes hapet pa mundim dhe pothuajse në heshtje për të siguruar hyrje në tarracë, ballkon ose kopsht. Pragu i derës së ngritjes dhe rrëshqitjes është projektuar në mënyrë […]