Roleta

Izolimi i të ftohtit dhe nxehtësisë: Blindat e jashtme veneciane si një alternativë natyrale. Mbani të ftohtin në muajt e dimrit dhe sigurohuni që shtëpia juaj të qëndrojë e freskët gjatë verës. Krijoni një klimë të rehatshme në dhomë me perde të jashtme veneciane, ndërsa kontrolloni dhe rregulloni nivelin e dritës dhe diellit që hyn [...]