Schüco AWS 75.SI+

Schüco AWS 75.SI

Sistemi i dritares së shumë izoluar termikisht Schüco AWS 75.SI + (Super Izolim) përcakton një standard të ri në izolimin termik për dritaret e aluminit – pa kompromentuar lehtësinë e përdorimit ose dizajnit. Gjerësitë e fytyrës së profilit të ngushtë sigurojnë transparencën maksimale, e cila garanton që hapësirat tuaja të jetesës dhe të punës janë veçanërisht të ndritshme dhe të përmbytura nga drita.

•Izolimi termik i jashtëzakonshëm: Vlera Uf = 0,92 W / (m2K)
•Rezistenca e thyerjes së shtëpisë RC 3
•Gjerësia minimale e fytyrës prej 91 mm