Schüco ThermoSlide

Schüco ThermoSlide ofron lidhjen perfekte midis shtëpive dhe ambienteve të jashtme. Vetëm me disa hapa të thjeshtë, hapësira juaj e jetesës mund të zgjatet dhe idetë individuale për shtëpinë tuaj mund të kthehen në realitet. Falë teknologjisë inovative, dera ngritëse dhe rrëshqitëse Schüco ThermoSlide arrin vlera të jashtëzakonshme të izolimit termik në nivelin pasiv të shtëpisë. Kjo do të thotë komoditet në shtëpinë tuaj me anë të një klime të vazhdueshme, të këndshme të dhomës; gjithashtu kursen energji të vlefshme dhe zvogëlon kostot e larta.

– Izolim termik optimal me vlerë Uf 1,1 W / (m2K)
– Thellësia themelore e rritur prej 82 mm dhe një sistem modern mbyllës për rritjen e rezistencës ndaj hajdutëve ndaj RC 2
– 3 nivele nënshkrimi për mbrojtje maksimale nga era dhe moti
– Dizajn me qasje të lehtë
– Një gamë e gjerë ngjyrash dhe dizajnesh.


Schüco ThermoSlide provides the perfect link between indoors and outdoors. In just a few simple steps, your living space can be extended and individual ideas for your home can be turned into reality. Thanks to innovative technology, the Schüco ThermoSlide lift-and-slide door achieves outstanding thermal insulation values to passive house level. This means comfort in your home by means of a constant, pleasant room climate; it also saves valuable energy and reduces high costs.

– Optimum thermal insulation with a Uf value of 1.1 W/(m2K);
– Increased basic depth of 82 mm and a modern locking system for increased burglar resistance to RC 2;
– 3 sealing levels for maximum protection against wind and weather;
– Easy-access design;
– A wide range of colours and designs.